2014. augusztus 11., hétfő

9. Rész!

 Kaiia és a bestia katonák megérkeztek a Moon várhoz. 
- Változzatok át! - adta a parancsot a katonáknak ordítva Kaiia.
A katonák különféle fenevadak és emberek keverékéve, afféle kimérákká változtak. A kis sereg nekiment a várnak. A várat egy maréknyi hold katona védte, percek alatt eltették őket láb alól. De még így is sikerült valóságos vérfürdőt rendezniük. Bejutottak a vár első részlegébe, de ott semmit nem találtak. Haladtak tovább, de egy erőtér állta útjukat. Kaiia nem volt jártas a mágiában, ilyen esetekre mindig ott volt Focou. Eközben Susso, Alexis szolgálónője, üzent Zane-nek, hogy támadás érte a várat. Zane visszaküldte Katsuo-t és egy 20 fős csapatot a várba. Mikor Katsuo visszatért, látta, hogy, szerencséjükre az erőtérrel nem boldogultak ellenfele. 
 - Akkor támadtok, amikor teljesen védtelenek vagyunk.. Annyira jellemző ez rátok, bestiákra. Takarodjatok innen! - szólt Katsuo.
 - Háh! Te ostoba, méghogy elmenjünk? - nevetett fel hangosan Kaiia.
 - Akkor rendezzük le ezt a szokásos módon. Én ütlek, te kékülsz játék, benne vagy? - mosolyodott el Katsuo. 
 - Arra kíváncsi vagyok.. - szólt Kaiia, közben végignyalta ajkát. 
 - AZO-RIS! A Hold bálja - Pengetánc! 
Katsuo botjával egy forgószelet keltett, ami oly gyorsaságú volt, hogy egyes helyeken megfagyott a levegőben lévő pára, ami kis pengékre hasonlított. A bestia katonákkal ugyan valahogy végezni tudott, de Kaiia korántsem ilyen egyszerű falat. Katsuo nyelt egyet. 
 Eközben a Sárkányszurdokban Focou, Alexis és Írisz csapdákat állított. Focou őrzője, Karkat már nem bírta a bezártságot, előjött, és ő is segédkezett a csapdaállításban.  Zane még mindig nem talált nyomot Alexis felkeresésénél.

Vajon Zane rátalál-e Alexis-re? Katsuo képes lesz-e megvédeni a várat?
Megtudhatjátok a következő részben..!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése