2014. augusztus 3., vasárnap

8. Rész!

 Focou és Alexis egyre jobban belejöttek a gyakorlásba. 
- Na, készen állsz? - kérdezte Focou Lex-et. 
- Mégis mire? - kérdezte Lex összezavarodva.
- Istenem.. Olyan lassú a felfogásod te lány.. Be fogod vetni ellenem az Azoris képességed.. -magyarázta Focou fejét fogva.
- Jaaaa, izé, oké.. - nézett maga elé Alexis.
- Na mi va', valami nem pászol? - kérdezte Focou látván, hogy Lex úgy állt ott, mint egy rakás szerencsétlenség.
- Nem.. Csak, na.. Nem hiszem, hogy alkalmas vagyok arra, hogy veled gyakoroljak. - mondta Lex.
- Na ide figyelj! Még egy ilyen hiszti, nyafogás vagy sírás, és eskü, hogy a hajadnál fogva viszlek Erisz elé... - mondta Focou csillogó szemekkel.
- Oké-oké.. - mentegetőzött Lex ijedt mosollyal a száján. (ilyet képzeljetek el: http://images6.fanpop.com/image/answers/3135000/3135903_1358844265031.35res_480_360.jpg)
- Na akko' kezdhetünk! - mondta Focou.
- AZO-RIS! - Teremtő Hold - 1. láncszem: Időhullám!
- Na végre.. Akkor támadjunk! - mondta Focou, majd folytatta - Farkaságyú!
Alexis kilőtt egy nyílvesszőt és elnyelte a támadást. Az Időhullám ugyanis egy védekező képesség, ami képes elnyelni a mágialapú támadásokat, és képes védelmet biztosítani fizikai támadások ellen is 360°-ban. Focou ezután folyamatosan támadott, de az Időhullám tette a dolgát, mígnem Focou egy akkora méretű támadást indított, amit az időcsavar nem tudott elnyelni. 
 - Francba! - ijedt meg Alexis.
 - 2. láncszem: Időcsavar!
Az Időcsavar magába szívta a támadást, majd másodpercekkel később visszairányította Focou-ra.  Focou csak ott állt, meg sem mozdult. Haja eltakarta arcát. Amikor a támadás odaért, kinyújtotta egyik kezét, és tenyerével megállította. Egyetlen kézzel hatástalanította az óriási támadást. Alexis elképedve nézte. 
- I-i-ilyen nincs, ilyen egyszerűen nincs. - könnyezett Lex.
- Hmmm, mára úgy látom elég volt. - szólt Focou.
- I-igen, szerintem is. - mondta Lex megkönnyebbülten. 
- Különben is, indulnunk kell, Erisz lassan ideér. 
Erisz útközben énekelgetett. Arról énekelt, hogy miképp fogja megölni a lányokat. Focou és Alexis a Sárkányszurdok felé vették az irányt. Ott kisebb volt a harcterület, viszont több volt az élelem. Eközben Zane arra gyanakodott, hogy emberrablásról lehet szó. Azt gondolta, hogy az egyik ellenséges klán vagy számkivetett banda rabolta el Alexis-t. Zane az egész klánt Alexis felkutatására állította, így az esetleges támadások ellen nem tudnak lépni. Teljesen ki vannak szolgáltatva az ellenségnek. Wolf ezt ki is használta. Kaiia-t és egy 100 fős csapatot indított a Moon vár ostromára.

Vajon Erisz utoléri-e a lányokat? A Moon vár elhanyatlik?
Megtudhatjátok a következő részben..!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése