2014. július 20., vasárnap

7. Rész

Zane az egész várat Alexis keresésére állította. Alexis ekkor már a Vándorsivatagban volt. Sokáig bóklászott, nem ismerte a helyet. Előjött Írisz, s figyelmeztette, hogy nagy erőt érez feléjük közeledni. Legnagyobb szerencsétlenségükre Erisz-el futottak össze.
 - Hellóó. Én Alexis vagyok. Te ki vagy? - szólt Lex.
 Erisz nem válaszolt, csak nézett, mosolygott. Ezután elővette furulyáját és játszani kezdett rajta. Alexis összeesett. Nem bírta az óriási nyomást. Félt. De azért szökött el, hogy erősödjön, hogy ne kelljen minden harcban az összeesett lány szerepét játssza. Felállt, és sorozatosan mágiával támadt:
 - Holdsugár! Holdkő eső! Holdbörtön! Holddárda!
 Alexis a felszálló portól nem látta, hogy sikerült-e megsebeznie ellenfelét. Lex ekkor hasító fájdalmat érzett hátában. Mozdulni sem bírt. Erisz puszta kezével döfte hátba. Ám amikor másik kezével is döfésre készült, megjelent Focou, elkapta Lex-et, és gyorsan elhúzott vele. Egy barlangba vitte.
 - Na, állj má' fe', semmi kedvem egy hullát temetni.. Gyakorolnunk kell! - szólt Focou Alexis-nek flegmán.
 - Mi-miért mentettél meg? - kérdezte Lex.
 - Most hagytalak volna ott? Különben is, egymás hasznára lehetünk. - válaszolt Focou, majd folyatta - Erisz-t még nem tudtuk volna legyőzni, főleg a te állapotodban.. Olyan vagy, mint egy 5 éves kislány.. Na talpra, nincs sok időnk!
 - Oké! - válaszolt Lex ijedten.
 Kijöttek a barlangból s gyakorolni kezdtek.
 Eközben Kaiia is gyakorolt. Zane pedig aggódni kezdett. Már 3 nap eltelt, se Alexis-nek még nyomát sem találták. Ez Focou-nak is köszönhető, elfedte Alexis energiáját.

 Vajon Zane rábukkan a Focou-val gyakorló Alexisre? Erisz követni fogja a két lány nyomait?
 Megtudhatjátok a következő részben..!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése