2014. július 11., péntek

6. Rész!



 Wolf visszaemlékezett Focou távozására. Látta azt a gonosz mosolyt az arcán, amitől még ő is tartott. Tudta mi lakozik a fiatal lányban.
 Focou-ék megérkeztek a Halhatatlan klán főhadiszállására.
 - Ezentúl ez lesz a lakhelyed. A palota minden zugába bejárásod van. Most pedig Prince elvezet a lakosztályodba. - tájékoztatta Fantom Focou-t.
 - Hehee, a hercegnő. - gúnyolódott Focou nevetve.
 - Grrrrrr, hallgass! - mérgelődött Prince.
 - Ugyan Prince, csak viccelt. Szerintem legalábbis nagyon vicces volt. - nevetett Fantom.
 Focou bámulta várat.
 - A palota főtornyában lévő legnagyobb, legtágabb szobába vezesd, és gondoskodj arról, hogy minden szükséglettel el legyen látva! - suttogta Fantom Prince fülébe.
 - Focou, mehetünk! - szólt Prince.
 - Oké her.., mármint Prince. - válaszolt Focou, és alig bírta visszatartani nevetését.
 Prince elvezette Focou-t az új szobájába.
 - Itt lennénk, szép napot! - mondta Prince, majd elment.
 Focou bement. A szoba óriás volt. Akkora ablaka volt, hogy szinte fél Azoris-t látta belőle. A Moon vár is kivehető volt a képből. Focou lehuppant az ágyra.
 - Azta, saját wc. És még tiszta is! Höh, a bestiáknál a közös wc is olyan volt, hogy elszédültél, ha bementél. Na majd felavatjuk. - mérte fel a terepet Focou.
 Focou ezután bejárta a palota legtöbb részét. Tetszett neki, amit ott látott. A laboratórium, s az ott végzett kísérletek is felkeltették figyelmét. Észrevette, hogy Prince épp valami kísérletet végzett a laborban. Odaosont Prince hátához, majd a fülébe ordította:
 - BOO-YAA!
 - Wááááááá, a rohadt életbe! Mi a frászt csinálsz itt? - ordított ijedtében Prince.
 - Csak szétnézek.
 Focou később megkapta a fekete pecsétet, így teljes jogú tagja lett új klánjának.
 Eközben Seth kísérleteket végzett. Létrehozott egy szerves szövetekből felépített testet. Ebbe beleültette saját DNS-ét. A lényt elnevezte Erisz-nek. Manipulálta DNS láncát, így könnyen beleültette a szükséges információkat és felkeltette benne az Azoris képesség szikráját. Készített neki egy furulyát. Ez lett a fegyvere. Seth tesztelte a képességeit. Már-már maga is kezdett tartani teremtményétől, ezért egy pecséttel elzárta ereje egy részét. Aztán bemutatta Wolf-nak. Wolf maga is tesztelni szerette volna erejét. Kaiia-val kellett megküzdenie. Erisz megfújta furulyáját, ezzel pedig elteleportálta Kaiia-t és saját magát egy ismeretlen helyre. Egy perc múlva visszatértek. Kaiia csúnyán alul maradt a harcban. Eldöntötte, hogy megfizet Seth-nek, mert megalázta őt a klán előtt.
 A Moon vár vidám napjait bú váltotta fel. Alexis úgy érezte, hogy csak egys kolonc a többiek nyakán. Szégyellte magát, úgy gondolta, hogy csak bajba sodorja társait. Alexis ezért elszökött a Moon várból. Senkinek nem szólt, éjszaka lépett le. Ezért volt bú a Moon várban.

 Vajon mit tervez Kaiia? Erisz veszélyt jelent-e? Hova mehetett Alexis?
Megtudhatjátok a következő részben..!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése